OVER RIVER ONIONS

liefde voor het land, kwaliteit, innovatie en eerlijke producten
verwerking, verpakking en distributie van queeno's uien
kwaliteitsassortiment uien, sjalotten en knoflook

Bij River Onions staat de liefde voor het land, kwaliteit, innovatie en eerlijke producten voorop. River Onions kiest bewust niet voor de grote bulkproductie, maar voor hoogwaardige producten die zorgvuldig worden geselecteerd.

 

Het familiebedrijf uit Bommelerwaard, tussen de rivieren in het Gelderse land, is continu bezig met de vraag vanuit de markt.

De moderne consument is veeleisend. Naast de vraag naar variatie, smaak en kwaliteit, wil hij of zij ook weten waar het product vandaan komt en hoe het is gemaakt. River Onions teelt op duurzame wijze producten die aansluiten bij de behoeftes van de eindgebruiker.

 

River Onions verzorgt ook de verwerking, verpakking en distributie van zijn producten, en de levering in binnen- en buitenland. De producten kunnen voor de retail geleverd worden in iedere gewenste kleinverpakking, van 250 gr tot 2 kilo en van budget tot premium verpakking.

 

Door het samenwerken met andere binnen- en buitenlandse telers, en door het delen van kennis en voortdurende innovatie, kan River Onions het hele jaar door een eigentijds kwaliteitsassortiment uien, sjalotten en knoflook bieden.

 

Lees meer over de producten van River Onions.